Retourneren

Voorwaarden voor terugbetaling
  • Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen, dit houdt in dat als u binnen 14 dagen na aankoop niet geheel tevreden bent, u dit product kunt retourneren. Na 14 dagen bent u helaas te laat en kunt u niet meer retourneren.
  • Om uw aankoop te retourneren moet uw artikel in dezelfde staat verkeren en in de originele verpakking zitten.
Hoe start ik mijn retourzending?
 
Om een retour te starten, gelieve ons te contacteren via mail: info@shopyoursmile.com
 
Stuur ons een e-mail waarin u uitlegt waarom u uw product wilt retourneren en uw aankoopbewijs. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen wij u instructies over hoe en waar u uw pakket heen moet sturen.
 
Zodra wij het product in de originele staat inclusief doos retour hebben ontvangen, ontvangt u het betaalde bedrag binnen 2 werkdagen terug op de betreffende rekening. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzendkosten van de geretourneerde product(en).
  
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail op: info@yoursmile.com
  
Beschadigingen en problemen
  
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat wij het probleem onmiddellijk kunnen beoordelen en oplossen.
  
Uitzonderingen / niet retourneerbare artikelen
   
Aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) kunnen niet worden geretourneerd. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over uw artikel.
  
Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren voor uitverkoopartikelen of cadeaubonnen.
   
Ruilen 
  
De snelste manier om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt, is om het artikel dat u hebt te retourneren, en zodra de retourzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.
  
Terugbetaling
  
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, laten wij u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, krijg je automatisch je geld teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.
Stralende glimlach

Bewezen werking

100% natuurlijk

Geld terug Garantie