Geld terug garantie

Geld terug garantie

Bij YourSmile® streven we ernaar om al onze klanten een mooie glimlach te bezorgen. Ons klantenservice team staat 7 dagen per week voor je klaar om jou de beste service te bieden.

De verzendkosten voor onze producten nemen wij voor eigen rekening en als je niet tevreden bent met onze YourSmile® artikelen kun je deze binnen 30 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.
Ondanks dat YourSmile een hygiëne product is en wij dus niet verplicht zijn dit te doen bieden wij jou toch deze service. 
U dient www.shopyoursmile.com voorafgaand aan de retourzending op de hoogte te stellen. De producten, welke onbeschadigd zijn, dienen in originele verpakking te worden verzonden. Na ontvangst controleert YourSmile de staat van het product en zal de retourbetaling overmaken binnen 14 dagen nadat www.shopyoursmile.com de goederen retour heeft ontvangen.

Indien u de volledige bestelling retourneert, zal het totale aankoopbedrag inclusief de eventuele kosten van toezending en terugzending naar u worden overgemaakt binnen 14 dagen nadat YourSmile uw retourzending heeft ontvangen. Meld een retour aan via onze klantenservice, via email info@shopyoursmile.com

 

Stralende glimlach
Bewezen werking
100% natuurlijk
Geld terug Garantie